Pages Menu
Categories Menu

In zes stappen meer succes en minder stress

Een succesvolle onderneming runnen zonder jezelf over de kop te werken. Je omzet vergroten, meer tijd om je bezig te houden waar je écht blij van wordt. Minder werken terwijl je bedrijf groeit, oftewel meer succes en minder stress. Of werk doen waar je écht goed in bent en waar je écht gelukkig van wordt. Het klinkt allemaal fantastisch en soms lijkt het slechts besteed te zijn aan the lucky few. Hard werken, wat zeg ik, harder werken en vooral niet stoppen dat is wat je moet doen om succesvol te zijn in wat je doet.

Ik kan je vertellen dat dit niet waar is. Toegegeven, doe je niets, dan kom je er zeker niet. Maar het is nooit bewezen dat je door jezelf een slag in de rondte te werken succesvoller en beter wordt. Al jaren coach ik ondernemers en ambitieuze werknemers en heb ik ze allemaal geholpen succesvol te worden in wat ze doen. En ik kan je vertellen dat ze allemaal meer tijd over houden om de dingen te doen waar ze gelukkig van worden en meer succes en minder stress ervaren.

Meer succes en minder stress

Succesvol in zes stappen

Hoe doe je dat dan? Hoor ik je vragen. Hoe kun je succesvoller worden en minder stressvol leven? Het is eigenlijk heel simpel. Sterker nog, je kunt het helemaal zelf. Met behulp van de zes stappen naar succes.

De zes stappen naar succes helpt je:

 • De resultaten te behalen met minder moeite;
 • Met minder stress door het leven te gaan;
 • Nooit meer het gevoel van falen te hebben;
 • Steeds beter te worden in wat je doet;
 • Meer tijd te hebben voor dingen waar je écht gelukkig van wordt;
 • Een gelukkiger leven te hebben.

De zes stappen zijn niet voor iedereen

Ik heb de zes stappen naar succes zo geschreven zodat dit voor iedereen en altijd toepasbaar is. In welke situatie dan ook kun je teruggrijpen naar het model van de zes stappen van succes en op ieder moment in je leven zal het je de oplossing bieden. En het fijne is dat je het model gewoon digitaal op je telefoon op laptop kunt hebben zodat het altijd binnen handbereik is.

Echter, er is één groep waarvoor de zes stappen simpelweg niet werken. Als je niet bereid bent om naar jezelf te kijken en jezelf volledig te accepteren en dankbaar gebruik te maken van de handvatten die ik je geef, dan zijn de zes stappen niets voor jou. Dan gaat het gewoon niet werken. Je moet bereid zijn om open staan voor een positieve verandering waarvoor je zelf kleine bewegingen moet maken. Als je hiervoor niet ontvankelijk bent, dan kun je stoppen met lezen.

Ben je echter wel bereid om jezelf de spiegel voor te houden en hier en daar wat te tweaken aan jezelf en heft in eigen handen te nemen met als doel grote veranderingen teweeg te brengen. Gefeliciteerd! Dan kan ik je helpen.

Waarom zou je naar mij luisteren?

Een goede vraag en ik ben blij dat je hem stelt. Omdat ik weet dat je verandering wilt. Je bent klaar met de huidige gang van zaken. Je bent het beu om het gevoel te hebben niet het onderste uit de kan te halen. Wat dat wil je toch, het beste, maar dan niet tegen iedere prijs. Ik kan je vertellen, ik heb zelf genoeg gezien en ervaren. Man o man wat ben ik vaak tegen de lamp gelopen. Wat ben ik vaak op mijn bek gegaan. En geloof mij maar als ik je vertel dat ik weet hoe ik jou kan behoeden dezelfde fouten te maken. Dat is waarom je dit leest en waarom je van mij wilt weten hoe ik je kan helpen.

Meer succes en minder stress, tijd voor verandering

Al mijn kennis en ervaring heb ik verwerkt in de zes stappen van succes. De weg naar meer succes en minder stress. Deze zes stappen vinden hun oorsprong in het BSP-model. Een model dat ik gedurende de jaren heb ontwikkeld en die jou de tools geeft om de verandering in je leven te maken die jij nodig acht. In mijn boek Liever Geluk Dan Gelijk leg ik dit overzichtelijk en handig model uit. Je vindt in het boek zowel handige tips, handvatten om direct aan de slag te gaan als praktijkvoorbeelden om het model te verduidelijken.

Coaching zelfontplooiing

Door het boek te lezen, krijg je:

 • Een handzaam boek waarin alles staat dat je moet weten. Tig boeken lezen hoeft dus niet meer’
 • Geen bullshit talk, want daar hou ik niet van. Ik vertel je zonder er doekjes om te winden wat je eraan kunt doen om verandering teweeg te brengen;
 • Quick win. Sommigen zien al na drie dagen een positieve verandering, anderen doen er langer over. Jij bepaalt het tempo.
 • Met kleine stappen kun je grote veranderingen maken. Je hoeft dus niet je leven om te gooien. Door de zure appel heen bijten zo af en toe dat dan weer wel.
 • Handvatten die in iedere situatie en op ieder moment toepasbaar zijn.
 • Volledige controle over hoe je je voelt en hoe je kunt reageren in situaties.

De waarde

De zes stappen van het BSP-model pas ik normaliter toe tijdens one-on-one sessies. Helaas kan ik niet iedereen persoonlijk begeleiden en om die reden heb ik mijn boek Liever Geluk Dan Gelijk geschreven met als doel meer succes en minder stress. De vraag was gewoonweg teveel en op deze manier kan ik iedereen de juiste tools bieden om de verandering in te zetten.

Ik bied je een coach voor de rest van je leven. Een coachingsessie kost gemiddeld zo’n 80 euro per uur. Dus reken maar uit, ik vraag je een investering van € 27,95 en bied je een persoonlijke coach die veel meer waard is.

Korting

Normaal gesproken kost het E-boek € 59-, maar tijdelijk is hij verkrijgbaar voor € 27,95.

Wil je ook direct aan de slag met het boek? Je kunt het E-book direct hieronder kopen en direct de eerste stappen naar een succesvol en stressvrij leven nemen.

Klik hier en bestel nu

Blijf op de hoogte van de zes stappen naar succes en schrijf je in voor de nieuwsbrief